Sayfalar

24 Ekim 2010 Pazar

Fıstıklı Çikolatalı Kurabiye


Fıstıklı Çikolatalı Kurabiye

125 Gr. Tereyağı (Eritilmiş, soğutulmuş), ½ Su Bardağı Antep Fıstığı (Rondoda parçalanmış), 2 Su Bardağı Un, 4 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri, ½ Çay Bardağı Ilık Süt. Süslemek için: 50 Gr. Bitter Çikolata (Eritilmiş)

Büyükçe bir kapta tüm malzemeyi karıştırıp yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun. Hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın. Pişirme kağıdı ile kapladığınız fırın tepsisine dizip 180 c’de 12-13 dk pişirin. Kurabiyeler soğuduktan sonra eritilmiş çikolataya batırın veya pudra şekeri serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder