28 Eylül 2010 Salı

Rokfor Soslu Tortellini / Penne (3 Kişilik)

Rokfor Soslu Tortellini / Penne (3 Kişilik)

250 Gr. Tortellini / Penne Makarna, 1 Çorba Kaşığı Tereyağı, 75-100 Gr. Kestane Mantarı, 150-200 Ml. Krema, 75-100 Gr. Rokfor Peyniri, 40-50 Gr. Ceviz (Parçalanmış) Tuz, Karabiber.

Tortelliniyi paketin üzerinde yazdığı şekilde pişirin. Küçük bir tencerede tereyağını eritip mantarları kavurun. Ayrı bir kapta kremayı çırpıp rokfor peynirini ekleyip çatalla ezin, mantarlara ekleyin, çok kısık ateşte karıştırarak peyniri eritin. Cevizleri 2-3 dk kavurup ekleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırıp 2-3 dk daha karıştırarak ısıtın. Sosu tortellininin üzerine dökerek karıştırın, hemen servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder