Sayfalar

28 Eylül 2010 Salı

Peynir Soslu Fettuccini

Peynir Soslu Fettuccini

350 Gr Fettuccini, 1 Tatlı Kaşığı Tereyağı, 100 Gr Kestane Mantarı, 2 Diş Sarımsak, Tuz, 200 Ml Krema, 75 Gr Biberli Füme Peynir.

Fettuccini'yi tavsiye edildiği gibi haşlayın. Küçük bir tavada tereyağı ile sarımsakları, mantarları kavurup bir kaseye alın. Aynı tavada, çok kısık ateşte kremayı ve küçük küçük doğradığınız peyniri karıştırarak eritin. Sos hazır olunca mantarları ekleyip bir dk karıştırın, sosu ateşten alın. Büyük bir tencerede fettuccini ile sosu ısıtarak karıştırın ve hemen servis yapın.

Not:Fettuccini; bir çeşit makarnadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder