Sayfalar

28 Eylül 2010 Salı

Arap Böreği

Arap Böreği

2-3 Parça Piliç Kalça, 1 Soğan, 150 Gr. Badem, 1 Tatlı Kaşığı Tarçın, 1 Çorba Kaşığı Şeker, 50-100 Gr. Kuru Üzüm, Sıvıyağ, 2-3 Yufka, 3 Çorba Kaşığı Portakal Suyu,

Tavukları haşlayıp didikleyin. Bademleri sıcak suya koyup kabuklarını soyun, rondoda parçalayın. Soğanı kavurup içine şeker, tavuk, dövülmüş badem, üzüm, tarçın ve portakal suyunu ekleyin. 3-5 dk pişirdikten sonra iri muska börekler şeklinde malzemeyi yufkaya sarıp yağda kızartın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder