Sayfalar

6 Nisan 2009 Pazartesi

Smokey Peri Peri Soslu Kanat

Smokey Peri Peri Soslu Kanat

2 Kg. Tavuk Kanat, 1 Çay Bardağı Zeytinyağı, 3 Çorba Kaşığı Elma Sirkesi, 1 Çay Bardağı Worchestershire Sos, 3 Diş Sarımsak (Kıyılmış), 1 Çorba Kaşığı Dijon Hardal, 4-5 Çorba Kaşığı Bal, 1 Çorba Kaşığı Nomu Smokey Peri Baharat Karışımı, 4 Çorba Kaşığı Domates Püresi, 3 Çorba Kaşığı Soya Sosu, 1 Portakalın Suyu.

Büyükçe kapaklı bir kapta tüm malzemeyi karıştırıp 1 gece marine edin. Mangalda pişirin. Mangal yapmak istemezseniz kanat yerine but veya göğüs eti kullanıp bir miktar marine sosu ile fırında da pişirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder