Sayfalar

23 Mart 2009 Pazartesi

Viski Soslu Et

Viski Soslu Et

800 Gr. Bonfile, 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı, 4-6 Çorba Kaşığı Viski, 150 Ml. Et suyu, 2 Tatlı Kaşığı Top Karabiber, 150 Ml. Krema.

Büyükçe bir tavada zeytinyağı ile bonfileleri arkalı önlü üçer dk pişirin. Viskiyi kaşık kaşık bonfilelerin üzerine dökerek ikişer dk daha pişirin. Bonfileleri bir tabağa alın. Et suyu, karabiber ve kremayı tavaya döküp birkaç dakika tahta bir kaşıkla koyulaşana kadar karıştırarak ısıtın. Etleri servis tabaklarına alıp üzerine sos dökerek servis yapın.

Kaynak: A La Carte - Saime Münir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder