Sayfalar

23 Mart 2009 Pazartesi

Hardal Soslu Bonfile

Hardal Soslu Bonfile

1/2 Kg. Bonfile, 1 Büyük Soğan, 200 Gr. Kestane Mantarı, 6 Dilim Chedar Peyniri, 6 Dilim Tost Ekmeği, Hardal, Mayonez, Zeytinyağı, Karabiber, Tuz,

Hardal Sos: 6 Tatlı Kaşığı Dijon Hardal, 2 Tatlı Kaşığı Mayonez, ( Bu oranı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz )

Soğanları kavurun, mantarı, ince uzun kestiğiniz bonfileleri, tuzu, karabiberi ekleyin, etler piştikten sonra malzemeyi bir tabağa alın ve ekmek kızartma makinesinde kızarttığınız tost ekmeklerinin üstüne koyun. Hardal sosu ilave edin ve üzerine bir dilim chedar koyarak önceden 180 c ısıttığınız fırında peynir eriyene kadar pişirip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder