Sayfalar

6 Nisan 2009 Pazartesi

Galeta Unlu Tavuk


Galeta Unlu Tavuk (4 Kişilik)

8 Parça Tavuk (Göğüs eti, inceltilmiş), 4 Çorba Kaşığı Mayonez, 4 Çorba Kaşığı Worcestershire Sos, 4 Çorba Kaşığı Hardal, ¾ Su Bardağı Galeta Unu, 4 Çorba Kaşığı Taze Soğan (Yeşil kısımları, kıyılmış)

Fırını 180 c ısıtın. Fırını tepsisini tereyağı ile yağlayın.

Küçük bir kâsede Worcestershire sos, hardal ve mayonezi karıştırın. Düz bir tabağa galeta ununu döküp taze soğanlarla karıştırın. Tavukları önce mayonezli karışıma sonra da galeta ununa batırıp fırın tepsisine dizin. 30 dk kadar fırında pişirin.

Kaynak: Remix Lale Apa - Bedriye Medina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder