Carpaccio IV
250 Gr Dana Fileminyon Et. 1 Fincan Ekşi Krema, 1 Yemek Kaşığı Dijon Hardal, 1 Yemek Kaşığı Taze Fesleğen, Tuz, Karabiber, 2 Dilim Limon, 2 Çorba Kaşığı Kapari, 110 Gr Parmesan Peyniri ( Rendelenmemiş, çok ince dilimlenmiş )
Küçük bir tasta ekşi krema, hardal, fesleğen, tuz ve biberi (istediğiniz miktarda) karıştırın. Aromaların karışabilmesi için üstünü kapatıp en az bir saat buzdolabında tutun. Eti yaklaşık 4 saat, ya da sertleşene kadar, dondurun. Kâğıt gibi ince dilimleyip, bu dilimleri servis tabaklarına bölüştürün. Dilimleri üst üste getirip bir çember oluşturacak şekilde tabaklara dizin. Limon dilimleri ve kapari ile süsleyin. Bir sebze kabuğu soyucusu ile parmesan peynirini ince ince dilimleyip tabağın üzerine serpiştirin. Hardal fesleğen sosu ile servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder